Hymni i Ballit Kombëtar

Dokumente, Këngë të Ballit 0 Comment

 

Erdhi koha Shqipëtarë
Shqipëtar për Shqipëri
Gjith s’bashku n’Ball’ Kombtarë
Tym e flakë për Liri

Thrret gjaku i vllaznëvet
Qi po shkon rrke
Zani Dëshmorvet
Qi shkrihet në dhe

Për kët Flamur të bekuem
Gjith Shqiptarët pa dallim
Kan lidh besë’e jan betuem
Me i ra t’huejit me tërbim

Thrret gjaku i vllaznëvet
Qi po shkon rrke
Zani Dëshmorvet
Qi shkrihet në dhe

Kudo flitet gjuh’e t’parvet
Bij Shqiponjash neve jem’
Asht « Shqipnija e Shqiptarvet »
E kërkojmë e do t’a kem.

Thrret gjaku i vllaznëvet
Qi po shkon rrke
Zani Dëshmorvet
Qi shkrihet në dhe

Author

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top