Beteja e Greshicës

Comments Off
Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 5 Shkurt
All Day

Categories No Categories


Beteja e Greshicës (5 shkurt 1943). 200 forca nacionaliste ishin nën komandën e Hysni Lepenicës; forcat armike përbëheshin nga një batalion dhe 2 tanke. Armiku
u zu në befasi dhe pas disa orë luftimesh u tërhoq duke lënë pas 93 ushtarë, 10 mitroloza, 150 pushkë, 13 arka me municion.

Author

Back to Top