Partia Balli Kombëtar merr pjesë në zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë më 25 prill

Aktualiteti, Dokumente Comments Off

Partia Balli Kombëtar (PBK) është regjistruar pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në datën 05/02/2021 për të marrë pjesë në zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë më 25 prillit dhe ka paraqitur kandidatë për të gjitha qarqet.

Në fletën e votimit PBK do të ketë numrin rendor 2.

Këto votime janë një rast i mirë për të votuar për Ballin Kombëtar dhe për të dërguar përfaqësuesit e tij në Kuvendin e Shqipërisë. Një grup deputetësh i Ballit Kombëtar është më se i domosdoshëm sot për të çuar përpara zgjidhjen e çështjes kombëtare, si për Kosovën pavarësia e së cilës përballet me sulmet e Serbisë, ashtu edhe për troje të tjera shqiptare të cilave u mohohen të drejtat kombëtare.

Klikoni këtu për të parë listën e  kandidatëve të Partisë Balli Kombëtar

Author

Back to Top