Beteja e Humelicës

Beteja të Ballit Kombëtar Comments Off
Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 1 Gusht
All Day

Location
Humelicë

Categories


Beteja e Humelicës (fillim gushti 1943) Në fillim të gushtit 1943 forca të konsiderueshme italiane ishin përqendruar në krahinat e Lunxhërisë dhe Zagorisë dhe ishin gati të fillonin një operacion. Aty u sulmuan nga forcat guerile të kapiten Golemit dhe u detyruan të tërhiqen prapa fortifikimeve të tyre afër Virvit.

Author

Back to Top