Sulmet në zonën e Barmashit

Beteja të Ballit Kombëtar Comments Off
Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 13 Gusht
All Day

Location
Barmash

Categories


Sulmet në zonën e Barmashit (Ersekë-Leskovik, 13 gusht 1943) Çetat guerile nacionaliste të Dangëllisë, Devollit dhe Kolonjës sulmuan një kolonë gjermane dhe shkatërruan një top, dogjën katër kamionë, vranë 26 gjermanë, kapën 50 pushkë, 5 mitraloza, 6 arka me municion dhe shumë granata dore.

 

Author

Back to Top