Beteja e Selenicës

Beteja të Ballit Kombëtar Comments Off
Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 1 Prill
All Day

Location
Selenicë

Categories


Beteja e Selenicës (1 prill 1943) 150 forca nacionaliste, nën komandën e Isuf Luzajt dhe Hasan Lepenicës, rrethojnë dhe sulmojnë në befasi 136 karabinierë dhe 116 bersalierë, që u dorëzuan pas disa orësh luftim së bashku me 18 mitraloza, 250 pushkë, dhe 21 arka me municion.

 

Author

Back to Top